Анонси заходів, Новини, Туристсько-краєзнавча робота

Умови обласного Інтернет-конкурсу «Перлина мого краю»

1. МЕТА КОНКУРСУ

Інтернет-конкурс «Перлина мого краю» (далі – Конкурс) проводиться з метою підвищення інтересу підростаючого покоління до вивчення історії рідного краю, популяризації об’єктів культурної спадщини та пам’яток природи, розвитку туризму, як засобу виховання учнівської молоді та активізації туристсько-краєзнавчої роботи серед учнівської молоді області.

2. УЧАСНИКИ КОНКУРСУ

До участі у Конкурсі запрошуються здобувачі освіти закладів позашкільної, загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти Хмельницької області.  Можлива як індивідуальна, так і групова участь.

3. ОРГАНІЗАТОРИ КОНКУРСУ

Організація Конкурсу здійснюється оргкомітетом, на який покладається відповідальність за його проведення, підведення підсумків, висвітлення в засобах масової інформації.

Склад оргкомітету затверджується наказом директора Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (далі – ХОЦТКУМ).

4.УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ

Конкурс проводиться дистанційно з використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій і ресурсів з 20 листопада по 25 грудня 2020 року.

Для участі в Конкурсі необхідно відвідати пам’ятку природи або об’єкт культурної спадщини вашого регіону та відзняти відео з інформацією про цей об’єкт. Відеоролик необхідно завантажити на відеохостинг Youtube та надати вільний доступ до перегляду.

Заявка на участь подається до 04 грудня 2020 року (включно) через Google Форму за посиланням https://forms.gle/RnUhFAmAhx7LfafP7, де зазначається:

  • категорія об’єкта (пам’ятка природи чи об’єкт культурної спадщини);
  • назва та розташування відзнятого об’єкта (розташування пам’ятки необхідно вказати посиланням на відмічену на гугл-карті точку);
  • прізвище та ім’я автора ролика (назва гуртка / групи / класу тощо при груповому авторстві);
  • повна назва закладу освіти;
  • контактний телефон;
  • посилання на завантажене відео.

Відеоролики, що відповідають умовам Конкурсу, будуть опубліковані 05 грудня 2020 року на сторінці ХОЦТКУМ в соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/KHOTSTKUM) з тегами #perl_khm #ХОЦТКУМ.

5. ВИМОГИ ДО ВІДЕОРОЛИКІВ

Відеоролики, що братимуть участь у конкурсі, мають бути авторськими. Мова озвучення — українська. Тривалість — не більше 3-х хвилин. З метою підтвердження авторства відеоролика та дотримання строків проведення Конкурсу — відео має бути озвучене автором, містити момент відображення у кадрі автора/групи авторів роботи, та у ньому має бути озвучена кодова фраза: «Перлина мого краю».

4. ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ І НАГОРОДЖЕННЯ

Переможці Конкурсу визначатимуться за кількістю вподобань допису з роликом на сторінці ХОЦТКУМ у Facebook, зібраними у період з 05 по 25 грудня.

Переможці та призери конкурсу в категоріях пам’ятка природи та об’єкт культурної спадщини нагороджуються призами та грамотами ХОЦТКУМ.