Змагання, Новини, Туристсько-спортивна робота

Першість зі спортивного орієнтування

13 березня 2021 року в міському парку імені М. Чекмана відбулась Першість Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді зі спортивного орієнтування.

Захід, проведений з метою популяризації спортивного орієнтування і туризму серед молоді, залучення учнів та студентів до занять спортом, визначення кращих спортсменів зі спортивного орієнтування серед гуртківців нашого закладу, був приурочений до Дня українського добровольця.

   

Змагання проводились з дотриманням протиепідемічних заходів щодо попередження поширення коронавірусу COVID-19 серед спортсменів.

У змаганнях взяли участь шість команд від гуртків ХОЦТКУМ зі спортивного орієнтування та спортивного туризму. Дистанції підготовлено для учасників чотирьох вікових груп, з окремим заліком для хлопців та дівчат.

Переможці та призери у вікових групах були нагороджені грамотами Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

   

І хоча під ногами учасників змагань лежало чимало останнього весняного снігу – тепла та сонячна погода і гарний настрій сприяли проведенню Першості.

Отже, сезон змагань зі спортивного орієнтування відкрито!