Гурткова робота, Змагання, Новини, Туристсько-спортивна робота

Вітаємо команди гуртківців ОЦТКУМ!

Вітаємо команди гуртківців ОЦТКУМ з успішним виступом на 56-му Чемпіонаті зі спортивного туризму. Хороші результати показала команда з велотуризму (тренер Василишин В.І.), яка зайняла ІІ місце у загальному заліку Кубку з велосипедного туризму, так і команда з пішохідного (тренер Загоруйко Ю.М.), яка також зайняла ІІ місце в Кубку з пішохідного туризму.

   

Учасниця команди ОЦТКУМ з міста Кам’янця-Подільського написала свої враження про змагання:

«Я, Нашемпа Єлизавета, від імені команди вихованців Хмельницького ОЦТКУМ «Сонечко», хочу висловити величезну подяку всім організаторам 56-го Чемпіонату області зі спортивного туризму серед учнівської молоді. Наша команда хоче подякувати за можливість вже втретє приймати участь у цьому спортивному дійстві. Спогади про цей з’їзд залишились лише приємними і позитивними, ми знайшли декілька нових друзів і прийняли до нашої дружньої командної родини ще одну учасницю – Неспляк Олену, а ще стали срібними призерами у загальному заліку.

   

Змагання, на нашу думку, були проведені на достойному рівні зі справедливою суддівською колегією, правда, погода бажала бути кращою. Але, незважаючи на погодні умови, усі команди сумлінно боролись за найкращі результати. Наразі ми посіли 2 почесне місце, і це для нас вже є маленькою перемогою. Надалі ми підніматимемо нашу планку до 1 місця.

   

Ще раз дякуємо всім спонсорам і організаторам за надану нам можливість покращити свою тактичну та технічну підготовку під час змагань, а також за навчання та набутий досвід.»

Бажаємо тренерам та вихованцям натхнення та подальших успіхів!