Гурткова робота, Змагання, Новини, Туристсько-спортивна робота

Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування «Голосіївська осінь-2019»

З 12 по 14 жовтня у місті Києві проходили ХХІ Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування «Голосіївська осінь-2019» та Чемпіонат України зі спортивного орієнтування серед вихованців закладів позашкільної освіти, присвячений Дню захисника України.


У Чемпіонаті взяла участь збірна команда гуртківців Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді під керівництвом своїх наставників Ганни ГОРДЄЄВОЇ та Сніжани ДОЛІНСЬКОЇ.
Перший змагальний день проходив у Бабиному яру, де на учасників чекав масовий старт на середній дистанції. Найкращий результат у групі Ж-18 показала Неспляк Альона, посівши 3-тє місце. Також своїми досягненнями порадували: у групі Ч-16 – Бевза Максим (6 місце) та Неспляк Віталій (8 місце), у групі Ж-14 – Вох Ірина (7 місце) та Олексійчук Анастасія (8 місце).
13 жовтня естафета на території Голосіївського парку проходила естафета,в якій учасники стартували парами. У цей день найкращі результати показали: МІХ 14 – Вох Ірина та Кіт Віталій (4 місце) та МІХ 18 – Неспляк Альона та Бевза Максим (4 місце). У парі ЧЧ 18 – Неспляк Віталій та Шкабура Володимир зайняли 5 місце. Також 5 місце посіли Бескидевич Вероніка та Олексійчук Анастасія у групі ЖЖ 14.


В останній день Чемпіонату учасники долали середню дистанцію у Голосіївському лісі. Зібравшись силами, наші вихованці і в цей день показали хороші результати. Так, у групі Ч-16 Неспляк Віталій посів 4 місце, а Бевза Максим став 10-им. У групі Ч-18 Шкабура Володимир мав 10 результат. У групі Ж-14 – Вох Ірина посіла 9 місце, а Бескидевич Вероніка – 10.
У загальнокомандному заліку збірна команда Хмельницького ОЦТКУМ була 11-ою серед 22 команд.
У поза змагальний час гуртківці мали змогу погуляти вулицями Києва, відвідати найвідоміші історичні місця та побувати на концерті просто неба.


Бажаємо учасникам нашої команди нових звершень та ще кращих результатів на наступних змаганнях.
Сніжана ДОЛІНСЬКА,
керівник гуртків ХОЦТКУМ